9月22日水曜日は中秋節祝日のため業務を休業させていただきます。9月23日から通常業務に戻ります。

×

ACTiSYS Bluetooth Audio Transmitter – サポートフォーラム

My Actisys Adapter turned on the first time, won't show up again. [ACTiSYS Bluetooth Audio Transmitter - 133296]

I doubt anyone is going to help, but I charged up the adapter, turned it on to pair with my Jabra BT620s Headphones. It blinked like it was supposed to the first time. I think it may have even paired with my headphones temporarily, but then the lights all went out and it does nothing. If I plug it in to charge the light shows up for charging, but that is the only thing it does.
  • truncated
  • Posts: 1
  • 加入日: 17 10月 2006
i'm having similar problems -- i have to wait several hours after i charge mine, and then it (sometimes) responds to pushes of its lonely button. if i'm feeling creative, i push in the included USB cable just halfway, until the red charging light goes on, and then, if i'm very lucky, the green battery light goes on, and then the blue transmit light goes on and flashes a bit and then good god, i sound ridiculous. suffice it to say, i wouldn't recommend buying this product. it doesn't even come in a proper package; just a flimsy bubble-wrap envelope and an index card-sized photocopy of "instructions" that don't really tell you much of anything.

Me too have similar problems.  It was working well for the first time.  It paired with Motorola HT820 (stereo headset with A2DP) and the sound quality was ok.  When I switched it off and started for the second time nothing happened.

"then the lights all went out and it does nothing. If I plug it in to charge the light shows up for charging, but that is the only thing it does"

I agree with "truncated" : "i wouldn't recommend buying this product. it doesn't even come in a proper package; just a flimsy bubble-wrap envelope and an index card-sized photocopy of "instructions" that don't really tell you much of anything"

 

  • dhunter
  • Posts: 1
  • 加入日: 8 2月 2008

oh well I am the latest sucker to join the bunch. I got even less than you, no little card with any instructions, just a white box and the device inside.

Same problems worked ok out the box but then nothing after charging.

 

Any chance you can remember what was on the instruction card and jot it down on a reply for me. Can't be too long with only one button to toggle !

If you open the case and disconnect the battery it will work again. It only fails to respond if the headphones (or link) are turned off before the transmitter. Removing the battery connector resets it and you can start again.

 

The case clips together, look at the area around the cable to see which bit unclips.

 

I figured this out waiting for an RMA from Expansys (still waiting).

 

Hope this helps you.

;